BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, July 3, 2009

asam keping

bunga ni xder kene mengena ngan asam keping...heeee

Baru2 ni aku sekeluarga balik kelantan ,adik ipar aku bertunang dengan orang sana.

Di kesempatan itu aku pun tak lepaskan peluang ambil buah asam keping kat rumah mak saudara suami aku,memang dah lama aku nakkan sangat buah asam tu akhirnya dapat juga la walaupun kereta aku dah penuh dengan barang2 aku teruskan juga niat aku nak wat balik buah tu walau macam mana sekalipun.

Penat tau aku bersusah payah kait buah tu bagai nak tercabut leher mendongak.Akhirnye dapat juga la aku buat asam keping walaupun tak pernah buat kira jadi juga la boleh la untuk makan sendiri.



3 comments:

Mrs. Asida said...

Samalah dengan Asid. balik kampung sabtu lepas, Mama kasi buah Gelugor. Kena potong2 then jemur. Lama2 jadilah macam bentuk dan rupa asam keping di hypermarket. :)

izanie said...

first time wat mcm2 bntk jadi x pe la asalkn asm kping ya x.....

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)