BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, June 3, 2009

Bunga Telur

Baru2 ni rumah aku adakan majlis tahlil dan cukur jambul sempena kelahiran anak sulung adik aku.

Majlis berlangsung dah macam kenduri besar plak.
Aku selaku kakak tolong menyediakan bunga telur untuk diberi pada orang2 yang selawat n potong2 rambut baby.

Cantik tak bunga telur aku buat nih?
Kalo ada sesapa yang berminat nak mntk aku wat untuk majlis apa2 la kan leh la contact or email aku kat mahani.bakar@gmail.com yer.
chowww





1 comments:

Eazyshop2u said...

New stock arrived!! (4 June) POLO, PUMPKIN PATCH, OSH KOSH, BLUEBERRY & MOTHERCARE...Grab yours while stock last!! http://eazyshop2u.blogspot.com/